کوثری: همه رسانه‌های آمریکایی مشمول محدودیت نیستند؛ طرح مقابله با نفوذ چه می‌گوید؟

به گزارش رکنا، اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، به پرسشی درباره محدودیت احتمالی گفت‌وگوی اتباع ایرانی با رسانه‌های آمریکایی در چارچوب طرح مقابله با نفوذ پاسخ داد.

 

محدودیت گفت‌وگو با کدام رسانه‌ها اعمال می‌شود؟

 

کوثری در پاسخ به این پرسش که آیا تمام رسانه‌های آمریکایی مشمول محدودیت شده‌اند و ایرانیان اجازه گفت‌وگو با آن‌ها را ندارند، گفت: «خیر.»

 

وی توضیح داد که منظور از «رسانه‌های خاص»، رسانه‌هایی هستند که در چارچوب این طرح طبقه‌بندی شده‌اند و اقدامات مربوط به آن‌ها نیز بر همین اساس دنبال می‌شود.

 

هدف طرح مقابله با نفوذ چیست؟

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود، هدف این طرح را تسهیل امور و افزایش آگاهی افرادی دانست که قصد دارند از ایران خارج شوند و به کشورهای دیگر سفر کنند.

 

به گفته کوثری، این طرح به افراد هشدار می‌دهد که هنگام خروج از کشور مراقب باشند و از تبدیل شدن به ابزار دیگران خودداری کنند.

 

توصیه به افرادی که قصد خروج از کشور دارند

 

کوثری همچنین با اشاره به مفاد این طرح گفت که خروج افراد از کشور باید اطلاع داده شود تا آن‌ها در ادامه با مشکل مواجه نشوند.

 

با این حال، در اظهارات نقل‌شده از این نماینده مجلس، جزئیات مربوط به نحوه اطلاع‌رسانی، دامنه شمول این الزام و فهرست رسانه‌های مشمول محدودیت تشریح نشده است.

 

منبع: جماران

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1257299
  • هلیا امامی هم به جمع کلاه‌به‌سرهای سینما پیوست / ترندی که بین بازیگران حسابی جا افتاده است