در روز هشتاد و سوم جنگ سوم چه گذشت؟/ادعای ترامپ: گام بعدی ما در قبال ایران را خواهید دید؛ اوضاع خیلی خوب پیش میرود
کدخبر:
1254541
لینک کپی شد
سیاسی رکنا: جنگ ایران و آمریکا در حالی وارد روز هشتادوسوم شده که همزمان گزارشهایی از آمادهشدن ایران برای پاسخ گستردهتر در صورت ازسرگیری حملات آمریکا، برنامه احتمالی عربستان برای عملیات علیه انصارالله و استقرار ۴۰ هزار نیروی پاکستانی در عربستان منتشر شده است؛ در همین حال، ترامپ بدون ارائه جزئیات درباره گام بعدی آمریکا در قبال ایران گفت: «خواهید دید؛ اوضاع خیلی خوب پیش میرود.»
کدخبر:
1254541
لینک کپی شد
به گزارش خبرگزاری رکنا، رویترز ادعا کرد: عربستان در حال برنامهریزی برای انجام یک عملیات علیه انصارالله است؛ پاکستان ۴۰ هزار نیرو در عربستان مستقر کرده است. ایران در صورت ازسرگیری حملات آمریکا، خود را برای پاسخی گستردهتر و قدرتمندتر آماده میکند. بریتانیا اعلام کرد: به یک نفتکش در هنگام خروج از تنگه هرمز حمله شد.
جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز هشتاد و سوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۷۸ روز میگذرد، بلومبرگ ادعا کرد که ایران پیشنهاد داده در ازای لغو تحریمها، اجازه دسترسی بازرسان هستهای به تأسیسات بمباران شده خود را بدهد، اما ایرنا این موضوع را تکذیب کرد.
-
بازگشت 2 ورزشکار ایرانی به تهران پس از تبرئه در پرونده آزار جنسی با حکم دیوان عالی کره جنوبی
ارسال نظر