واکنش روزنامه جمهوری اسلامی به مدافعان حمید رسایی: قهرمان سازی از یک مجرم، پرده از چهره مدعیان قانون گرایی برداشت

به گزارش رکنا، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: شاهد بسیج فضای مجازی برای قهرمان سازی نه از یک متهم که از یک «مجرم» هستیم. کسی که جرمش در دستگاه قضا ثابت و برای تحمل کیفر به زندان معرفی شده است.

سکوهای داخلی و فیلتر شده‌های خارجی، به کوب کار می‌کنند تا از یک مجرم، قهرمان بسازند و نهادهای مسئول جمهوری اسلامی را عدالت ستیز و ظالم معرفی کنند. این همان «به آتش کشیدن قیصریه به خاطر یک دستمال» است.

جالب است که اگر دیگران بگویند خط قاضی در نوشتن پرونده فلان فرد، آبی است یا مشکی، این جماعت روزگارش را سیاه می‌کنند اما امروز خود به «سیاه نمایی» تمام علیه دستگاه عدلیه و نهادهای قانونی و قوای نظام، برخاسته و لشکر «فجازی» شان را با انواع تهمت‌ها و تخریب‌ها به میدان فرستاده‌اند.

برای اجرای قانون بر علیه رفیق مجرم خود زمین را به آسمان می‌دوزند و به موازات آن به نهادهای قانونی می‌تازند که چرا افرادی را که تا کنون جرمی برایشان اثبات نشده و به صرف اتهام زنی این جماعت، به داغ و درفش نمی‌گیرند.

این ماجرا اگر هیچ خیری نداشته باشد – که دارد – همین که نقاب از چهره مدعیان قانون گرایی و تمکین به حکم قانون افتاد، خود نتیجه ارزشمندی است برای جامعه.

این که روشن شد این گروه کم تعداد اما پر سر و صدا، ادعایشان هم مثل پروفایل‌هاشان جعلی است. ادبیات برخی هاشان هم جوری است که فقط باید روزی هزار بار لقمان را خدابیامرزی داد و حکمتش را ستود.

عدالت، جامعه را به قرار می‌آورد. آنچه جامعه را و مُلک و مِلت را از مدار خارج می‌کند ناروا دانستن احکامی است که در حق دیگران روا دانسته می‌شود. همین!

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1253796
  • فیلم/ معاون ترامپ: بسیاری از مقامات حکومت ایران، مخالف شلیک به کشتی ها بودند ولی حریف تندروها نشدند