فرماندار کالیفرنیا به اروپایی‌ها: یک صدا به صورت ترامپ مشت بزنید!
تبلیغات

به گزارش رکنا، «گوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا یکی از نامزدهای پیشتاز دموکرات‌ها برای ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۸، در مجمع جهانی اقتصاد در داووس به خبرنگاران گفت که اروپایی‌ها توسط ترامپ «بازی خورده‌اند» و تلاش‌های آنها برای مذاکره با او «دیپلماسی نیست، حماقت است».

به نوشته گاردین، نیوسام از اروپایی‌ها خواست که از بازی دوستانه با دونالد ترامپ بر سر گرینلند دست بردارند، «با قاطعیت رفتار کنند» و «به صورتش مشت بکوبند."

او به خبرنگاران گفت: «وقت آن است که قوی شویم، وقت آن است که جدی باشیم و از همدستی دست برداریم.» «من نمی‌توانم این همدستی را تحمل کنم. من باید برای همه رهبران جهان زانوبند می‌آوردم... این رقت‌انگیز است.»

نیوسام مرتباً پیشنهاد می‌کند که به سیاستمداران آمریکایی که با ترامپ صمیمی هستند زانوبند داده شود - زانو زدن را آسان‌تر می‌کند - و او آنها را در وبگاه خود می‌فروشد. در تبلیغ زانوبندها که نسخه‌ای از امضای ترامپ را دارد، آمده است: «برای همه تحقیرهایی که در برابر ترامپ انجام دادید، اکنون به رنگ قرمز جمهوری‌خواه نیاز دارید.» «برای قیمت پایین و ناچیز روحتان.»

این سیاستمدار برجسته دموکرات، ترامپ را «ضعیف» خواند و گفت که اتحادیه اروپا باید «بسیار تهاجمی» علیه رهبر آمریکا واکنش نشان دهد.

نیوسام گفت: «او در سوءاستفاده از نقاط ضعف مهارت دارد، اما وقتی به صورتش مشت زده می‌شود، عقب‌نشینی می‌کند. شما نمی‌توانید همه طرف‌ها را بازی دهید. دیگر از این تعارفات دست بردارید. از تلاش برای آرام کردن او دست بردارید. آتش را با آتش پاسخ دهید.»

او تلاش ترامپ برای تصاحب گرینلند را «دیوانگی» خواند، اما گفت که رئیس جمهور آمریکا سعی نخواهد کرد آن را «از طریق نظامی» تصرف کند. 

نیوسام گفت: «کل این حرف‌ها درباره گرینلند پوچ است و مردم باید تشخیص دهند که با چه چیزی روبه‌رو هستند و محکم و استوار بایستند، یک ستون فقرات ایجاد کنند و با یک صدای واحد صحبت کنند. به صورتش مشت بزنید.»

منبع: ایسنا

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات