نایب رییس مجلس شورای اسلامی: خودروسازی را باید دودستی تحویل مردم دهیم

 

به گزارش رکنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم اعمال خصوصی‌سازی در صنعت خودرو گفت: کل خودروسازی باید یکجا و یکپارچه به مردم تحویل داده شود. خصوصی‌سازی باید واقعی یعنی به صورت سهام و با سرمایه‌گذاری و حضور خود مردم انجام گیرد.

این نماینده مجلس افزود: با توجه به این‌همه مشکلاتی که در کشور داریم، دیگر خودروسازی مشکلی نیست که بشود آن را تحمل کرد.

صنعت خودروسازی باید در اختیار مردم قرار گیرد تا بتوان از ابتکار و سرمایه مردم استفاده کرد

نایب‌رئیس دوم مجلس با اشاره به مشکلات صنعت خودروسازی، تاکید کرد: این صنعت باید در اختیار مردم قرار گیرد تا بتوان از ابتکار و سرمایه مردم استفاده کرد.

او افزود: قطعا اگر خودروسازی در اختیار مردم قرار گیرد، هم بدهی‌های آن پرداخت می‌شود، هم کیفیت خودروها بهتر خواهد شد، هم وضعیت کشور بهبود می‌یابد و هم مردم راضی‌تر خواهند بود. تا روزی که این اقدام انجام نشود، ما همین مسائل و مشکلات را با موضوع خودرو خواهیم داشت.

نظارت وزارت صمت بر صنعت خودروسازی در شرایط فعلی اثرگذار نیست

نایب‌رئیس مجلس در پاسخ به سوالی درباره نقش و نحوه نظارت وزارت صمت بر حوزه صنعت خودرو، تصریح کرد: موضوع این است که همه نظارت می‌کنند، اما نظارت در شرایط فعلی اثرگذار نیست.

مجموعه‌های خودروسازی را باید از بدنه دولت جدا کرد

حاجی بابایی در پایان تاکید کرد: مجموعه‌های خودروسازی را باید از بدنه دولت جدا کرد و تحویل مردم داد؛ چرا که بالاترین نظارتی که صورت خواهد گرفت، نظارتی است که خود مردم انجام خواهند داد.

نایب‌رئیس مجلس همچنین درباره احتمال ورود مجلس و انجام تحقیق و تفحص از شرکت‌های خودروسازی خاطرنشان کرد: تحقیق و تفحص از اختیارات نمایندگان مجلس است. قطعا نمایندگان مجلس اگر بخواهند، امکان انجام این کار وجود دارد و می‌توانند آن را دنبال کنند.

منبع: تجارت نیوز

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1256204
  • عراقچی: ایران در نیویورک نشان داد در دفاع از خود سرسخت و در دیپلماسی جدی است