آخرین تغییرات قیمت خودرو؛ قیمت روز پژو، سمند، شاهین، کوییک و دنا در جدول
بازار خودرو در روز پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ پس از یک موج افزایشی شدید، با کاهش سرعت رشد قیمتها مواجه شد؛ اما همچنان تحت تاثیر نوسانات ارز، قیمتها افزایشی بوده و رکوردهایی جدید ثبت کردند.
افزایش شیب تغییرات قیمت خودرو؛ بررسی آخرین نرخ ها
قیمت خودرو در روز پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵، پس از یک افزایش شدید در روزهای گذشته، با سرعت کمتری تغییر کرده است. با وجود رشد نرخ ارز و رسیدن دلار به مرز ۲۲۰ هزار تومان، تغییرات قیمتی اکنون در محدوده کمتری اتفاق می افتد.
بازار خودرو طی روزها اخیر تحت تأثیر جهش های نرخ ارز و طلا حرکت های نوسانی شدیدی را تجربه کرده است. با این حال، تا زمانی که عوامل سیاسی و روند بازارهای مرتبط موجب کنترل نوسانات نشوند، ثبات در بازار خودرو همچنان دور از دسترس خواهد بود و نوسانات ادامه خواهند یافت.
تحولات خودروهای داخلی
در دسته خودروهای داخلی، تارا اتوماتیک توربو با افزایشی ۶۰ میلیون تومانی به قیمت سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید. همچنین قیمت شاهین اتوماتیک پلاس امروز با رشد مشابه، سه میلیارد و ۹۰ میلیون تومان تعیین شد.
از سوی دیگر، پژو ۲۰۷ دنده ای پانوراما نیز با افزایش ۵۰ میلیون تومان، با نرخ دو میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان در بازار معامله می شود. سورن پلاس دوگانه سوز نیز ۲۴ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و به دو میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان رسیده است.
در خودروهای اقتصادی، ساینا دوگانه سوز هم رشدی ۲۵ میلیون تومانی را تجربه کرده است و با نرخ یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان به فروش می رسد.

وضعیت خودروهای مونتاژی
در بخش خودروهای مونتاژی، بیشترین رشد قیمت متعلق به تیگو ۹ بوده است که با افزایشی ۳۵۰ میلیون تومانی به نرخ یازده میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید. هایما S۷ پرو نیز با رشد ۲۸۰ میلیون تومانی، پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان معامله شد.
لاماری اکو نیز امروز ۱۵۰ میلیون تومان به قیمتش اضافه شد و با نرخ چهار میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان در بازار قرار گرفت. همچنین فیدلیتی پرستیژ (۷ نفره) افزایش ۵۰ میلیون تومانی را ثبت کرده و با نرخ هفت میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان به فروش می رسد.

-
فیلم آموزش نقاشی روی سنگ
ارسال نظر