فوری/ محدودیت‌های تودیع ضمانت نامه بانکی برای واردات کالا در گمرکات سراسر کشور برداشته شد

به گزارش رکنا، طبق گفته وزیر اقتصاد در حوزه گمرک به منظور تامین به موقع کالاهای اساسی و مورد نیاز کشور، محدودیت‌های تودیع ضمانت نامه بانکی برای واردات کالا با هدف حمایت از تولید، جبران کمبود نقدینگی و کمک به استمرار فعالیت واحد‌های تولیدی در گمرکات سراسر کشور امروز برداشته شد.

وی ادامه داد: بر این اساس از امروز تودیع ضمانت‌نامه بانکی بدون محدودیت و با هر مبلغی امکان‌پذیر خواهد بود و محدودیت ۱/۵ میلیارد ریال پرداخت نقدی لغو می‌شود و همچنین سقف زمانی تودیع ضمانت‌نامه برای سایر شرکت‌های تولیدی از ۳ ماه به ۶ ماه افزایش می‌یابد.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: در چارچوب تسهیلات جدید گمرکی، شرکت‌های بازرگانی یا اشخاص حقیقی که برای واحد تولیدی اقدام به واردات کالا می‌کنند، مشمول تسهیلات افزایش سقف زمانی تا ۶ ماه است.

  • اولین تصاویر از انهدام پهپاد و ریزپرنده‌های اسرائیل توسط پدافند هوایی ارتش

اخبار تاپ حوادث

وبگردی