صحبت های نرجس سلیمانی درباره دریافتی مدیران شهری + جزییات
تبلیغات

به گزارش رکنا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نرجس سلیمانی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به ماده الحاقی مصوبه تعارض منافع گفت: کمیسیون نظارت وظیفه داشته است هر شش ماه یک بار گزارشی را ارائه دهد.

وی ادامه داد:، اما به دلیل انجام نشدن اقدامات درست ردیفی در سامانه شفافیت برای دریافتی مدیران شهرداری فعال نیست و این اقدام باید صورت گیرد.

سلیمانی بیان کرد: استخدام نیرو‌ها نیز باید مکرراً انجام شود، اما این کار صورت نگرفته است بر همین اساس از شهرداری تهران می‌خواهم این کار را انجام دهد.

عضو شورای شهر گفت: هنوز لیستی از مهندسان دارای رابطه استخدامی با شهرداری تهران اعلام نشده است و باید این لیست نیز به اطلاع برسد.

وی با اشاره به سفر‌های خارجی گفت‌: مرکز ارتباطات شهرداری تهران باید تأخیر ایجاد شده در بروز رسانی سفر‌ها را به حداقل برساند.

 

  • گرمای شدید در تگزاس / از سوختن پای حیوانات تا نمیرو زدن کف خیابان+ فیلم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی