کوچکی: دانش آموزان سرمایه های اصلی جامعه و آینده سازان کشور هستند

کوچکی: دانش آموزان سرمایه های اصلی جامعه هستند

هادی کوچکی در آیین نمادین نواختن زنگ مهر و مقاومت در مدرسه شهید چمران رودسر، بر اهمیت علم آموزی و افزایش تلاش دانش آموزان در مسیر کسب دانش و معرفت تاکید کرد.

نقش نسل جوان در پیشرفت کشور

مدیر آموزش و پرورش رودسر گفت: دانش آموزان سرمایه های اصلی جامعه

وی افزود: گروهی از دانش آموزانی که امروز در مدارس تحصیل می کنند، در سال های آینده مسئولیت های گوناگون مدیریتی و اجرایی را بر عهده خواهند گرفت و می توانند با تکیه بر دانش و توانایی های خود، خدمات ارزشمندی ارائه دهند.

ضرورت همکاری دانش آموزان و معلمان

کوچکی با اشاره به اهمیت همراهی دانش آموزان با معلمان و دبیران اظهار کرد: حرکت همزمان در مسیر یادگیری علم، مهارت و معرفت، زمینه را برای حضور موثر و سازنده دانش آموزان در آینده جامعه فراهم می کند.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش بستر رشد استعدادهای دانش آموزان

تحصیل هشت هزار دانش آموز در ۸۰ مدرسه رودسر

مدیر آموزش و پرورش رودسر با اشاره به شروع سال تحصیلی تازه اعلام کرد: در سال تحصیلی جدید، ۸۰ مدرسه در شهرستان رودسر پذیرای هشت هزار دانش آموز

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1251864
  • فیلم / بهنوش بختیاری: اصلا لذتی نبردم