اختصاص ۱۳۰۰ میلیارد تومان به صندوق فرصت‌های شغلی معلولان
تبلیغات

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی از اختصاص ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در قالب ردیفی مستقل در سال جاری به «صندوق فرصت‌های شغلی افراد دارای معلولیت» خبر داد؛ رقمی که به گفته او ۳۰۰ میلیارد تومان بیش از اعتبار مصوب قبلی است.

آرزو ذکایی‌فر روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با تأکید بر اهمیت راه‌اندازی این صندوق برای سازمان بهزیستی اظهار کرد: ایجاد صندوق فرصت‌های شغلی از چند منظر برای ما اهمیت دارد؛ از یک سو می‌تواند به توسعه زیرساخت‌ها و گسترش فرصت‌های شغلی به‌ویژه برای افراد دارای معلولیت کمک کند و از سوی دیگر روند ارائه ضمانت‌ها و تسهیلاتی را که مددجویان طی سال‌های گذشته دریافت می‌کردند، تسهیل خواهد کرد.

به گفته وی، یکی از اهداف اصلی این صندوق، فراهم کردن فرصت‌های شغلی متناسب با شرایط بازار کار برای افراد دارای معلولیت است.

تشکیل هیأت‌مدیره صندوق فرصت‌های شغلی معلولان

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اهمیت موضوع ضمانت‌های بانکی در این صندوق گفت: از سال گذشته با راهبری رئیس سازمان بهزیستی، پیگیری‌های گسترده‌ای برای شکل‌گیری هیأت‌مدیره صندوق انجام شد و خوشبختانه این هیأت‌مدیره اکنون تشکیل شده است.

به گفته ذکایی‌فر، ترکیب هیأت‌مدیره شامل سه نفر از جامعه افراد دارای معلولیت و دو نفر از افراد دارای تجربه و دانش در حوزه اشتغال و فعالیت‌های اقتصادی است و در حال حاضر روند تعیین مدیرعامل صندوق در حال انجام است.

وی افزود: با تکمیل ساختار اداری و انتخاب مدیرعامل، مراحل تخصیص منابع آغاز خواهد شد؛ به‌ویژه در شرایط کنونی که بسیاری از مشاغل با آسیب مواجه شده‌اند.

ذکایی‌فر ادامه داد: ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای مددجویان در قالب برنامه‌ای مشترک میان سازمان بهزیستی و صندوق فرصت‌های شغلی دنبال می‌شود و تمرکز آن بر مشاغلی است که از ظرفیت واقعی بازار کار برخوردارند. این مشاغل نیز متناسب با زیست‌بوم اقتصادی هر استان طراحی خواهد شد.

هدف‌گذاری برای ایجاد ۴۲ هزار فرصت شغلی در سال جاری

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی با اشاره به برنامه‌های اشتغال امسال گفت: برای سال جاری ایجاد ۴۲ هزار فرصت شغلی هدف‌گذاری شده که بخشی از آن به افراد دارای معلولیت و بخشی دیگر به سایر گروه‌های هدف سازمان اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه میزان تحقق فرصت‌های شغلی در سال‌های گذشته فراتر از اهداف تعیین‌شده بوده است، توضیح داد: سال گذشته برای ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی برنامه‌ریزی کرده بودیم اما در نهایت ۴۴ هزار فرصت شغلی محقق شد.

ذکایی‌فر افزود: در سال ۱۴۰۳ نیز هدف‌گذاری ۶۰ هزار فرصت شغلی انجام شده بود اما در عمل ۷۲ هزار فرصت شغلی ایجاد شد. بر همین اساس پیش‌بینی می‌شود امسال نیز با وجود هدف‌گذاری ۴۲ هزار فرصت شغلی، تحقق نهایی به حدود ۵۰ هزار فرصت شغلی برسد.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات