چمنکاری میدان آزادی؛ توضیحات جدید زاکانی
رکنا اجتماعی: شهردار تهران از ترمیم چمنهای میدان آزادی با استفاده از چمنهای کمآببر خبر داد و گفت: این اقدام به منظور کاهش مصرف آب و حفظ جلوه نمادین میدان انجام شده است.
علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره چمنکاری میدان آزادی، گفت: در برخی اماکن که جنبه نمادین دارد، چمنها را ترمیم میکنیم. معمولاً در ترمیم از چمنهای کمآبر استفاده میکنیم تا نهایتاً هفتهای یکبار نیاز به آبدادن داشته باشد.
وی افزود: در عینحال در امکانی که جنبه نمادین ندارد اینگونه عمل نمیکنیم و سه سال است بذر چمن نمیکاریم.
شهردار تهران با اشاره به نیاز افزایش اتوبوس برای پایتخت، تاکید کرد: برای تهران نیاز به ۹ هزار اتوبوس داریم. چهار سال پیش ۸۶۰ اتوبوس فعال و در گردش تحویل گرفتیم و اکنون بالغ ۲۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران داریم.
ارسال نظر