انتقاد از کم توجهی به بازنشستگان لشکری

به گزارش رکنا، به گفته وی، در روزهای اخیر مبالغی بین ۳ تا ۵ میلیون تومان تحت عنوان "فوق‌العاده غیر مستمر" به حساب شاغلان نیروهای مسلح واریز شده است. هرچند این مبالغ در مقایسه با دریافتی‌های پرسنل سایر وزارتخانه‌ها بسیار کمتر است، اما نکته قابل توجه غیبت بازنشستگان در این پرداخت‌هاست.

امیر رهبر افزود:

«جای خالی بازنشستگان در تمامی پرداخت‌ها، اعیاد، مناسبت‌ها و موارد مشابه به شدت احساس می‌شود. برخی بازنشستگان نیروهای مسلح از دنیا رفتند، در حالی‌که حتی یک هدیه مناسبتی ناقابل هم دریافت نکردند.»

او با اشاره به پرداخت ۱۰ میلیون تومانی بانک سپه به مناسبت یکصدمین سال تأسیس به بازنشستگانش، ادامه داد:

«چرا این رویه برای بازنشستگان نیروهای مسلح اجرا نمی‌شود؟ آیا شایسته است کسانی که سال‌ها از جان و سلامت خود برای امنیت کشور گذشتند، امروز نادیده گرفته شوند؟»

 

وی در پایان خواستار توجه جدی نهادهای مسئول به حقوق بازنشستگان و پایان دادن به این بی‌عدالتی‌ها شد.

 

 

  • فیلم غزل‌خوانی باشکوه و دلنشین مریم مومن از شعر حافظ/ رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند...!

اخبار تاپ حوادث

وبگردی