مریخ از امشب تا یکشنبه در نزدیک ترین فاصله با زمین قرار می گیرد / آیا می توان این صحنه را با چشم دید؟

به گزارش رکنا، سیاره مریخ از امشب (۲۷ دی) در نزدیک ترین فاصله با زمین و در ۹۶ میلیون کیلومتری زمین قرار می‌گیرد. این رویداد نجومی که از آن به مقابله مریخ یاد می‌شود، تقریبا تا ۲ سال آینده تکرار نخواهد.

مریخ تا یکشنبه آینده (۳۰ دی) در این حالت قرار دارد و امکان مشاهده بخش‌های مختلفی از آن مانند کلاهک‌های قطبی و دشت سیتریس با تلسکوپ ممکن است.

علاقه‌مندان به رصد مریخ، باید این شب‌ها پس از غروب آسمان به سمت مشرق بایستند و در صورت فلکی جوزا، این سیاره را در کنار دو ستاره کاستور و پلوکس ببینند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1083899
  • برنامه و ساعت روز سوم کشتی آزاد قهرمانی جهان قزاقستان / 2 کشتی حساس ایران و روسیه / کشتی یزدانی جنجالی شد + فیلم مسابقات کشتی گیران تیم ملی ایران