ترافیک سنگین در جاده‌های خروجی تهران/کاهش دمای استانهای شمالی
تبلیغات

رکنا اجتماعی: سرهنگ نادر رحمانی با اشاره به اینکه در حال حاضر شاهد ترافیکی سنگین و نیمه سنگین در خروجی‌های شهر تهران هستیم، اظهار کرد: در باند شمالی آزادراه تهران به کرج و کرج به قزوین از محدوده پل Bridge کلارک تا کمالشهر ترافیک سنگین است.

وی افزود: در محور کرج -چالوس؛ ورودی محور در محدوده بیلوان تا کیلومتر 15 و همچنین محدوده‌های آدران و دهانه جنوبی تونل کندوان ترافیک سنگین است و طول محور کرج- چالوس ترافیک پرحجم است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس Police راهور گفت: در جاده هراز محدوده آب ارک، پلور، گردنه‌اک، منظریه و لاسم ترافیک سنگین و طول محور پرحجم است.

سرهنگ رحمانی گفت: در آزادراه قزوین ـ رشت محدوده شهر رودبار ترافیک سنگین است. همچنین در محور قدیم جاجرود و آزادراه فردیس خروجی به سمت شمال ترافیک سنگین است.

به گفته رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور، در آزادراه تهران- قم؛ محور تهران، پاکدشت، سمنان پرحجم است.

سرهنگ رحمانی با اشاره به اینکه در حال حاضر مداخلات جوی در جاده‌ها مشاهده نمی‌شود، گفت: با این وجود با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر کاهش دما و احتمال بارش پراکنده در استان‌های شمالی کشور و محدوده دریای خزر، توصیه می‌کنیم رانندگان به دلیل لغزندگی سطح جاده‌ها، از تردد با سرعت بالا خودداری کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی