اعلام آخرین زمان ثبت‌نام مرحله دوم جریمه‌ریالی سربازی

سردار ابراهیم کریمی جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا، درباره اجرای طرح جریمه ریالی سربازی در سال جاری، اظهارکرد:‌ همانطور که می‌دانید مشمولان غایبی که تا پایان امسال حداقل هشت سال یا بیشتر از آن غیبت داشته باشند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس Police + 10 نسبت به ثبت‌نام برای بهره‌مندی از این طرح اقدام کنند.

وی با بیان اینکه این افراد پس از پرداخت مبلغ جریمه، کارت معافیت سربازی دریافت خواهند کرد، گفت: مرحله اول اجرای این طرح نیمه خرداد ماه به پایان رسید و پرونده ثبت‌نام ‌کنندگان مورد بررسی قرار گرفت و واجدین شرایط کارت معافیت خود را دریافت کردند.

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا ادامه داد: مرحله دوم این طرح نیز از نیمه خرداد ماه آغاز شده و تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت، بنابراین آن‌دسته از مشمولان غایب که دارای شرایط هستند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس + 10 نسبت به تعیین تکلیف وضعیت سربازی خود اقدام کنند.

کریمی درباره اینکه آیا در نیمه دوم سال نیز نسبت به ثبت‌نام جریمه ریالی سربازی اقدام خواهد شد یا خیر؟ گفت:‌در حال حاضر نمی‌توان در این مورد اظهارنظر قطعی کرد و باید با توجه به میزان استقبال و ... درباره آن تصمیم گیری کرد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

خبر های مرتبط زیر را دنبال کنید:

کارت‌های کاغذی سربازی دیگر اعتبار ندارند

بخشش جریمه سربازی تمدید نمی‌شود

شرایط دریافت گواهینامه برای مشمولان به خدمت سربازی

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 285076
  • فیلم / پایان قفس ترامپ؛ رئیس جمهور آمریکا در میدان تجریش اعدام شد!