نیمار از مارادونا تقلید کرد و اخراج شد! / عذرخواهی فوق ستاره از هواداران سانتوس
به گزارش رکنا، وضعیت برای نیمار در بازگشت به برزیل اصلا خوب پیش نمی‌رود. او شب گذشته در بازی هفته یازدهم سانتوس مقابل بوتافوگو به دلیل دریافت دو کارت زرد از زمین اخراج شد. نیمار پس از بازی نسبت به اخراجش معترض بود و گفت: «کارت زرد دوم درست بود، ولی داور با دادن کارت زرد اول مرا به سخره گرفت. من یک خطای ساده کردم و بلافاصله کارت گرفتم. اینجا واقعا داوران بدی وجود دارند. این فقط نظر من است. خواهش می‌کنم مرا جریمه نکنید.»

نیمار در حساب اینستاگرامش از هواداران سانتوس هم بابت این اخراج عذرخواهی کرد و نوشت: «من مرتکب اشتباه شدم. مرا ببخشید. اگر اخراج نشده بودم، مطمئنم که می‌توانستیم به سه امتیاز برسیم. می‌توانید این سه امتیاز از دست رفته را به حساب من بگذارید.» نیمار در دقیقه 76 به دلیل گل زدن با دست کارت زرد دوم را دریافت کرد. پیش از این صحنه سانتوس و بوتافوگو بازی نزدیکی داشتند. 10 دقیقه بعد تیم میهمان موفق شد به گل برتری برسد.

این هفتمین شکست سانتوس در یازده بازی است و نیمار و یارانش در لیگ برزیل شروع اسفباری داشته‌اند. آنها در رده هجدهم و منطقه سقوط قرار دارند. نیمار 4 بار برای تیمش به زمین رفته و هنوز هیچ گل یا پاس گلی ندارد. ستاره 33 ساله برزیلی پس از جدایی از پاری‌سن‌ژرمن دوران فاجعه‌باری داشته و در الهلال و سانتوس بیشتر درگیر مصدومیت بوده است.

در بازی دیشب سانتوس، نیمار با تقلید از دست خدای مارادونا با دست گل زد، اما از بازی اخراج شد، این آخرین بازی از قرارداد فعلی نیمار با سانتوس بود و اگر نیمار تمدید نکند، این آخرین بازی او در دوران حضورش در سانتوس بود.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی