فیلم / واکنش متفاوت داریوش ارجمند به پشیمانی رامسین کبریتی از رفتن به شبکه جم

رامسین کبریتی که سال‌ها پیش با ترک ایران و پیوستن به شبکه جم خبرساز شده بود، در مصاحبه‌ای درباره تصمیم خود صحبت کرد و آن را انتخابی اشتباه دانست. او با اشاره به شرایط نامناسب کاری که در آن مقطع تجربه می‌کرد، گفت این وضعیت او را به سمت چنین تصمیمی سوق داده و حالا معتقد است بهتر بود پیش از این انتخاب با افراد باتجربه‌ای مانند داریوش ارجمند مشورت می‌کرد.

در ادامه، واکنش داریوش ارجمند به این صحبت‌ها نیز مورد توجه قرار گرفت. او با نگاهی متفاوت به ماجرا گفت: «آدما آزادن... هجرت کردن یک اصل دینی است. من نه می‌تونم تأیید کنم، نه می‌تونم تقبیح کنم.»

ارجمند در ادامه تأکید کرد که یک انسان بالغ و عاقل، خودش تصمیم گرفته در نقطه دیگری از جهان شانسش را امتحان کند و نباید این فرصت را از او گرفت یا تصمیمش را به «چماق اتهام» تبدیل کرد.

این بازیگر همچنین با اشاره به زندگی شخصی کبریتی گفت شاید او علاقه نداشته باشد دیگران از تمام ماجراهای پنهان زندگی‌اش باخبر شوند و باید شرایطی را که باعث چنین انتخابی شده نیز در نظر گرفت.

داریوش ارجمند در پایان برای رامسین کبریتی آرزوی موفقیت و سلامتی کرد؛ واکنشی که در مقایسه با فضای قضاوت‌گرایانه‌ای که گاهی درباره مهاجرت هنرمندان شکل می‌گیرد، نگاه متفاوتی به انتخاب شخصی این بازیگر داشت.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1249070