فیلم / سولماز حسینی: از قضاوت‌های مردم خسته‌ام / با پیری و جوانی ام چیکار دارند ؟!

سولماز حسینی، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، در تازه‌ترین گفت‌وگوی خود درباره حواشی پیرامون ظاهرش صحبت کرد و از قضاوت‌هایی گفت که در سال‌های فعالیت هنری‌اش با آن‌ها روبه‌رو شده است.

این بازیگر که با حضور در آثاری مانند «شغال»، «قلب یخی»، «آقازاده»، «افرا» و «بی‌همگان» شناخته می‌شود، عنوان کرد بخش زیادی از انتقادهایی که دریافت کرده، به ظاهر و چهره‌اش مربوط بوده است.

حسینی با اشاره به جملاتی که بارها از سوی برخی افراد شنیده، گفت: «صورتم عملیه، زشته، پیر شده‌ای» از جمله حرف‌هایی بوده که در طول سال‌ها با آن مواجه شده است.

او در ادامه با دفاع از حق انتخاب افراد درباره ظاهر و سبک زندگی خود، تاکید کرد که هر کسی باید بتواند به شکلی که دوست دارد زندگی کند و تا زمانی که به دیگران آسیب نمی‌زند، انتخاب‌های شخصی او قابل احترام است.

اظهارات این بازیگر بار دیگر بحث درباره قضاوت ظاهری افراد، به ویژه چهره‌های شناخته شده، را در فضای مجازی داغ کرده است؛ موضوعی که سال‌هاست یکی از چالش‌های اصلی هنرمندان و افراد مشهور محسوب می‌شود.

سولماز حسینی، همسر بهرنگ توفیقی، کارگردان سینما و تلویزیون، از بازیگرانی است که در سال‌های اخیر با حضور در پروژه‌های مختلف تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی، مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233560

اخبار تاپ حوادث