این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
فیلم/ سارا منجزی پور، همسر محمد علیزاده: حاج قاسم خیلی مردی/ من لبنان و سوریه رفتم و دیدم که چقدر آن ها حس عجیبی به سردار سلیمانی دارند
کدخبر:
1197695
لینک کپی شد
بازیگر «کلاه پهلوی» و «پایتخت 1» که برای یک پروژه کاری به سوریه و لبنان سفر کرده بود، با حس عجیب مردم آنجا به حاج قاسم و امنیتی که او برقرار کرده بود، مواجه و از شهادت حاج قاسم بسیار شوکه شد.
کدخبر:
1197695
لینک کپی شد
اظهارات سارا منجزی پور درباره حاج قاسم سلیمانی
سارا منجزی پور در مصاحبه ای که در سال ۱۳۹۹ با خبر فوری انجام داد، از سفر خود به لبنان و سوریه صحبت کرد. او در این گفت وگو گفت: «من به این کشورها سفر کردم و مشاهده کردم که مردم آنجا چقدر حس و نگاه خاصی به سردار سلیمانی دارند. شهادت ایشان برای من بسیار شوکه کننده بود و به همین دلیل پستی در اینستاگرام منتشر کردم، اما اینستاگرام چندین بار آن پست را حذف کرد. این ماجرا برای من بسیار جالب بود، چرا که نشان دهنده ترس آن ها از حاج قاسم بود. شاید عدم دریافت تیک آبی حسابم هم به همین موضوع ارتباط داشته باشد.
ارسال نظر