فیلم/ سوگل خلیق هشتگ پُز نیست سبک زندگیمه رو اینجوری معنی کرد/امیرمهدی ژوله: آفرین تنبل
تبلیغات

امیرمهدی ژوله؛ بازیگری از بلورفروشی تا پرده سینما

امیرمهدی ژوله، متولد ۲۷ مرداد ۱۳۵۸ در تهران، چهره ای شناخته شده در عرصه بازیگری و فیلم نامه نویسی است. او تحصیلات خود را در مقطع فوق دیپلم رشته عمران از دانشگاه آزاد به پایان رسانده و به شکل غیرمنتظره ای از فعالیت در زمینه بلورفروشی وارد حرفه روزنامه نگاری شد. اکنون از جمله بازیگران و نویسندگان موفق کشور محسوب می شود.

این هنرمند، تنها فرزند خانواده است. از ازدواج اول پدرش دارای یک برادر ناتنی و از ازدواج دوم مادرش، دو خواهر دارد و با هر سه ارتباطی صمیمانه دارد.

سوگل خلیق؛ بازیگری جوان با سبک زندگی خاص

سوگل خلیق، بازیگر زن و جوان سینمای ایران، در تاریخ ۱۶ آبان ۱۳۶۷ در شهر تهران و در خانواده ای چهار نفره چشم به جهان گشود. او یک برادر به نام سهراب دارد که اختلاف سنی شان تنها دو سال است.

اظهارات سوگل خلیق درباره سبک زندگی خود

سوگل خلیق در برنامه تلویزیونی کلوز فرند درباره سبک زندگی خود توضیحات جالبی ارائه داد. او گفت: «من علاقه ای به فوتبال یا حرکات ورزشی ندارم و در کل آدمی تنبل هستم. به نظرم وقتی می توان از وسیله ای برای جابه جایی استفاده کرد و نیازی به پیاده روی نیست، اصلاً چرا باید پیاده رفت؟»

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی