سم‌ترین سکانس فیلم مرد عینکی، یه تنه کل ادبیات فارسی رو زیر سوال برد؛ بهرام افشاری آمپر سوزوند / نبینی نصف عمرت برفناست
تبلیغات

فیلم سینمایی « مرد عینکی » که حالا تبدیل به یکی از جنجالی‌ترین آثار کمدی اکشن ایرانی شده، در سال ۱۴۰۲ توسط کریم امینی کارگردانی شد. این اثر با تهیه‌کنندگی سید ابراهیم عامریان و فیلمنامه‌ای نوشته‌ی حمزه صالحی، توانست توجه مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کند.

اکران غافلگیرکننده در سینماهای ایران

این فیلم پرماجرا که از ابتدای ماه مرداد ۱۴۰۴ پا به پرده‌های سینماهای ایران گذاشت، نه تنها با قصه‌ای خاص به میدان آمد، بلکه با اجرای بازیگرانش، خصوصاً بهرام افشاری، مخاطبان را حیرت‌زده کرد.

 

افتخاراتی که با طنز و چالش همراه شد

یکی از معروف‌ترین صحنه‌های این فیلم که در همان هفته‌های ابتدایی اکران، سر و صدای زیادی به پا کرد، سکانسی بود که به شکل شگفت‌انگیزی کل ادبیات فارسی را زیر سؤال برد! در این بخش حیرت‌انگیز، توانایی کم‌نظیر بازیگر برجسته بهرام افشاری در ایجاد هیجان، توجه بسیاری را به خود جلب کرد و مخاطبان را از جای خود بلند کرد.

 

بهرام افشاری در اوج توانایی / نمایشی حیرت‌انگیز

افشاری با اجرای خیره‌کننده خود در نقش اصلی، نشان داد چرا یکی از پرچم‌داران سینمای ایران است. این بازیگر محبوب توانست در سکانسی خاص که برخی آن را «سم‌ترین» سکانس فیلم نامیدند، به شکلی دقیق و هنرمندانه حساسیت‌ها را برانگیزد. اگر این صحنه را ندیده‌اید، شاید بتوان گفت یک بخش از هیجان سال را از دست داده‌اید.

 

«مرد عینکی»

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی