تیراندازی زن 36 ساله به دوست پسرش در سائوپائولو
حوادث رکنا: یک زن 36 ساله در سائوپائولو برزیل، پس از مشاجره با دوستپسر 42 ساله خود به سمت او شلیک کرد؛ این مرد از این حادثه جان سالم به در برد و پلیس پرونده را بهعنوان سوءقصد به قتل ثبت کرد.
به گزارش رکنا، این حادثه در تاریخ 6 اکتبر 2022 در شهر سائوپائولو برزیل رخ داد. بر اساس اطلاعات منتشرشده، این زن پس از وقوع مشاجره با دوستپسر 42 ساله خود، به سمت او شلیک کرد و گلوله به ناحیه پشت بدن او اصابت کرد.تصاویر دوربین مداربسته منتشرشده از این حادثه، مرد را پس از تیراندازی در داخل ساختمان و روی زمین نشان میدهد. وی در این حادثه جان خود را از دست نداد و زنده ماند.
پلیس تحقیقات خود را درباره این تیراندازی آغاز کرد و احتمال ارتباط این حادثه با ادعای خیانت مرد نیز مورد بررسی قرار گرفت. با این حال، پرونده از سوی پلیس بهعنوان سوءقصد به قتل ثبت شد و تحقیقات برای مشخص شدن جزئیات و انگیزه دقیق این اقدام ادامه یافت.
ارسال نظر