معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد:
افزایش اعتبار کالابرگهای یک میلیون تومانی آغاز شد + فیلم جزئیات
رکنااقتصادی: معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون از افزایش ۵۰ درصدی کالابرگ حدود ۱۱ میلیون نفر از هموطنان خبر داد و گفت: در مرحله اول امروز حساب کالابرگ افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی ۵۰۰ هزار تومان شارژ شد.
به گزارش رکنا به نقل از، پایگاه اطلاعرسانی دولت، یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با اعلام اینکه حساب کالابرگ هموطنان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد در تاریخ 15 مهر یک میلیون تومان شارژ شده بود، گفت: با هدف افزایش قدرت خرید اقشار آسیبپذیر، امروز مجدد 500 هزار تومان دیگر به حساب کالابرگ حدود 11 میلیون نفر از این افراد واریز شد.
معاون رفاه وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی حمایت حداکثری از خانوارهای با وسع پایین را راهبرد دولت خواند و گفت: این مشمولان طرح افزایش اعتبار کالابرگ برای استمرار دریافت افزایش کالابرگ سه ماه فرصت دارند با مراجعه به درگاه ملی دولت من، فرم خوداظهاری را پر کنند.
اندایش همچنین با بیان اینکه چنانچه حساب کالابرگ تعداد کمی از هموطنان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی شارژ نشده باشد، گفت: این افراد یک هفته فرصت دارند با مراجعه به سامانه ملی دولت من، با پر کردن فرم خوداظهاری درخواست بررسی وضعیت و استحقاق خود را ارائه نمایند تا پس از بررسی الکترونیکی و میدانی، در صورت احراز مشمولیت افزایش کالابرگ، اعتبار شارژ خواهد شد.
اندایش خاطرنشان کرد: دولت برای افزایش رقم کالابرگ سایر اقشار آسیبپذیر غیر از کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور، در صورت تامین و تخصیص منابع، تصمیمهای لازم را در مراحل بعدی خواهد گرفت.
ارسال نظر