انقراض بی‌آدرسی در زندگی کوچ‌نشین‌ها / طرح ملی به مرحله اجرا رسید
تبلیغات

به گزارش رکنا، در جریان سفر رئیس‌جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد، یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم و جامعه عشایری، گسترش پوشش ارتباطی و دسترسی به خدمات دولت الکترونیک در مناطق ییلاقی و قشلاقی بود.

سید ستار هاشمی ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه گفت‌وگوهای صریح و بی‌واسطه با مردم یکی از رویکردهای اصلی دولت پزشکیان است، گفت: این دیدارهای مستقیم فرصت ارزشمندی برای شناخت نیازهای واقعی و دغدغه‌های شهروندان فراهم می‌کند.

وزیر ارتباطات اعلام کرد:«به‌منظور پاسخ‌گویی به مطالبات عشایر، وزارت ارتباطات با همکاری سازمان امور عشایر کشور، چارچوب مشخصی برای توسعه خدمات ارتباطی، دسترسی به خدمات دولت الکترونیک و اختصاص کد پستی به مناطق ییلاقی و قشلاقی تدوین کرده است.»

به گفته هاشمی، اقدامات عملی در این حوزه هم‌اکنون آغاز شده و شامل محورهای زیر است:

نصب و راه‌اندازی دکل‌های ارتباطی در نقاط فاقد پوشش

اختصاص کد پستی به محل‌های استقرار عشایر

آموزش نمایندگان عشایر برای دریافت و توزیع مرسولات پستی

ایجاد امکان دسترسی عشایر به خدمات دولت الکترونیک در کوچ‌های فصلی

وزیر ارتباطات تأکید کرد اجرای این طرح‌ها، تحولی واقعی در کیفیت زندگی عشایر ایجاد کرده و دسترسی آنان به خدمات ضروری را تسهیل خواهد کرد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی