فیلم / نارین دختر نوجوان سنندجی برای دومین بار زیر تیغ جراحی رفت / یک ماه زندانی پدر و نامادری اش بود
تبلیغات

به گزارش رکنا، نارین، دختر 15 ساله سنندجی که پس از یک ماه حبس در خانه توسط همسایگان نجات یافت و آثار شکستگی و آسیب‌دیدگی شدید در ناحیه صورت، فک و دست‌هایش مشاهده شده بود، برای چندمین بار تحت عمل جراحی قرار گرفت.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، این دختر نوجوان در پی آزار و اذیت‌های مکرر از سوی پدر و نامادری خود دچار آسیب‌های شدید جسمی شده بود. شکستگی در ناحیه فک، صورت و دست‌ها از جمله صدماتی است که در معاینات اولیه پزشکان شناسایی شد.

در ادامه روند درمان، امروز یک تیم تخصصی جراحی در بیمارستان کوثر سنندج عمل جراحی فک را بر روی این نوجوان انجام داد. پزشکان معالج اعلام کرده‌اند این جراحی یکی از مراحل مهم بازسازی آسیب‌های واردشده به نارین محسوب می‌شود.

نارین طی روزهای گذشته نیز چندین عمل جراحی در سایر بخش‌های بدن خود را پشت سر گذاشته و همچنان تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی قرار دارد.

به گفته تیم درمان، روند درمان و بازسازی آسیب‌های جسمی این دختر نوجوان ادامه خواهد داشت و متناسب با وضعیت جسمانی او، اقدامات درمانی و جراحی‌های تکمیلی در مراحل بعدی انجام می‌شود.

پرونده این کودک‌آزاری همچنان در دست بررسی مراجع قضایی و انتظامی قرار دارد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات