شباهت با فرد مزاحم برایم باعث دردسر شد

سوال من در خصوص شکايت از خانمي است به دليل شباهت وي با فردي که در سال گذشته براي ايشان مزاحمت ايجاد کرده و با توجه به اظهارات شاکي ميخواسته او را خفه کند. در آن زمان پروندهاي در دادسرا تشکيل شده و قاضي دستور چهره نگاري را صادر کرده است. يک روز صبح که با اتوبوس به محل کار خودم ميرفتم اين خانم با زدن سيلي داخل اتوبوس به من و پاره کردن پيراهن و فحاشي و اعلام اينکه اين فرد مرا پارسال ميخواسته خفه کند مرا متوقف کرد. آيا اين خانم که هيچ شاهدي هم نداشته ميتواند اين موضوع را اثبات کند؟ من هيچگونه سابقه کيفري ندارم. لطفا راهنمايي هاي لازم در خصوص اثبات حق خود و عدم اثبات اظهارات شاکي را در اسرع وقت مبذول کنيد.

2020-01-06 14:29:33 تاریخ : ۱۳۹۸/۱۰/۱۶ ۱۷:۵۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 1
  • طبق قانون اصل بر برائت است، يعني هيچکس مجرم نيست و افراد از هرگونه بزهي مبرا هستند و مجرميت و گناهکاري آنها بايد ثابت شود، لذا اصل بر بيگناهي شماست. شاکيه بايد ادعاي خود را ثابت کند که نتيجه آن نيز بر اساس رسيدگيهاي قضايي مشخص ميشود.

    2020-01-06 14:29:35 ۱۳۹۸/۱۰/۱۶ ۱۷:۵۹:۳۵ 4

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر