محمد صلاح جاسوس صهیونیست‌ها شد

اما نکته جالب اظهارنظر یکی دیگر از اعضای این حزب سیاسی است. قانی ادوانی عضو برجسته اخوان المسلمین نظریه دیگری دارد و معتقد است باید این حرف عرابی ثابت شود. او می‌گوید: در صورت اثبات همکاری صلاح با موساد علاوه بر حذف او از تیم‌ملی باید از کلیه امکانات و مزایای تیم‌ملی نیز محروم گردد.

او در فیسبوک خود نیز به تصریح این موضوع می‌پردازد و می‌گوید: شیخ عبدالحمید کشک به طور کامل این موضوع را می‌داند و اگر چنین بود با این موضوع برخورد می‌کرد. به جز آن یحیی کتدوانی سخنگوی دفاع و امنیت در مصاحبه‌ای هم اعلام کرده موضوع را رصد کرده و هرگز چنین موضوعی وجود ندارد.

جالب اینکه عرابی آرزو کرده تیم ملی مصر با شکست‌های مفتضحانه از روسیه به کشور برگردد. او پیشتر این اظهارنظر‌های تند را درباره حمایت مسلمان‌ها از محمدصلاح در برخورد با سرخیو راموس نیز انجام داده و گفته بود هم دردی مسلمانان با صلاح را درک نمی‌کند چراکه صلاح نماینده خوبی برای مسلمانان نیست.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 388959
  • سقوط مرگبار هواپیمای گردشگری در پرو؛ 13 سرنشین جان باختند

اخبار تاپ حوادث