ماجرای پرواز بالگردها در نقطه صفر مرزی قصرشیرین چه بود؟

به گزارش رکنا از کرمانشاه؛ مراد باباخانی اظهار کرد: رزمایش اقتدار نیروی زمینی سپاه در منطقه عمومی ازگله از روز گذشته ۱۵ تا ۲۰ دی‌ماه برگزار می‌شود.

وی افزود: از صبح دیروز شنبه بالگردها در آسمان شهرستان قصرشیرین دیده شده و با توجه به مقر بالگردی این رزمایش در قصرشیرین این مساله مرتبط با رزمایش مذکور است.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار قصرشیرین با اشاره به ضرورت‌های برگزاری این رزمایش‌ها، گفت: با اقتدار و صلابت و حضور نیروهای مسلح همیشه بیدار، اکنون امنیت در مرزهای این شهرستان برقرار است و اینچنین رزمایش‌هایی در بالا بردن توان رزمی و بازدارندگی نیروی زمینی سپاه اثرگذار است.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1080284
  • اولین مدال تیم ملی وزنه برداری ایران در مسابقات قهرمانی جهان چین /قلع و قمع رکوردها و طلاهای جهان توسط کارلوس ناسار / روز روز علی عالی پور نبود + فیلم مسابقات