خداحافظی تلخ کارگردان "قیصر" با ناصر ملک مطیعی +فیلم
رکنا: مسعود کیمیایی در مراسم زنده یاد ناصر ملک مطیعی صحبت های تلخی را بازگو کرد و بااین هنرمند خداحافظی کرد. در ادامه می توانید فیلم این صحبت ها را ببینید.
مسعود کیمیایی روی صحنه آمد و گفت: من حال خوشی ندارم ولی باید می آمدم و وداع آخرم را با جسم ملک مطیعی می کردم. روح او در قلب Heart های ما زنده است.
وی با یادی از بازیگرانی که قبلا با آنها کار کرده است، افزود: فیلمسازی اینجا سخت است ولی ما مانده ایم. درود بر همه شما که هنرمندان خود را تشویق می کنید. آن کسی که اینجا مانده بسیار سختی می کشد و به همین دلیل من به ناصر ملک مطیعی تعظیم می کنم. من با او قیصر را کار کردم و دیگر بخت یارم نبود که همراهش باشم. با پرویز پرستویی هم کار کردم او بی پروا حرف می زند درود بر کسی که نمی ترسد. بدانید ترس دشمن جسارت است از آدم های ترسو بترسید آنها دروغ می گویند. درود بر همه شما.
-
توقیف پژو 207 با سرعت 189 کیلومتر بر ساعت در قزوین