محمدرضا مدبر اظهار داشت: فردی که بدون تحصیلات مرتبط و مجوز قانونی و خودسرانه، به صورت سیّار در منازل شخصی افراد مبادرت به فعالیت‌های پزشکی می‌‌کرد، شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شد که در همین حین یکی از بیماران وی نیز در اثر عفونت، جان باخت.

وی گفت: فرد خاطی با مراجعه به آسایشگاه سالمندان و یا منزل شخصی افراد -که بیمار بستری داشتند-، اقداماتی، نظیر: تزریقات، پانسمان، شستشوی زخم و دپرید پوست (به منظور مداوای محل زخم و یا سوختگی) انجام می‌داد.

مدبر عنوان کرد: افرادی که این مرد را برای اقدامات درمانی به منزل خود راه داده بودند، اذعان داشتند که وی با وسایلی که غیراستاندارد بود و بدون اطمینان از استریزاسیون آنها، زخم و جراحات پوستی بیمارانشان را شستشو و پانسمان می کرد.

رئیس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین تصریح کرد: متاسفانه این فرد با سوء‌استفاده از نا آگاهی مردم و گرفتن مبالغی، مداخلات پزشکی و درمانی داشت تا جایی که برخی از بیماران، دستخوش عفونت و بستری در بیمارستان شدند.

وی ضمن اشاره به ارجاع پرونده این فرد به مراجع قضایی، گفت: آگاهی مردم برای جلوگیری از ورود افراد ناشناس و فاقد مجوز برای مراقبت و مداخلات پزشکی در پیشگیری از این وقایع، نقش اصلی را خواهد داشت.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 445570
  • فیلم/ بازگشت عقاب طلایی و چند گونه حیات وحش به طبیعت سرخه‌حصار