به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، عبدالرضا علیمحمدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال وبختیاری  از دستگیری 6 نفر به اتهام تعرض به کامیونداران و اخلال در حمل و نقل جاده ای خبر داد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از کلیه رانندگان و کامیونداران به جهت همکاری خوبشان در حمل و نقل جاده ای اظهار کرد : در چند روز گذشته 6 نفر به اتهام ایجاد مزاحمت و اخلال در رفت و آمد کامیونداران و رانندگان شناسایی و دستگیر شدند.

وی اظهار کرد: خوشبختانه با اقدامات انجام شده در حال حاضر امنیت بسیار خوبی در سطح جاده‌های استان برقرار است و کامیونداران و رانندگان بدون هیچگونه مشکلی در مسیرهای مواصلاتی در حال تردد هستند.

این مقام قضایی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همچنین در این راستا تعدادی از افرادی که در فضای مجازی اقدام به تحریک و تشویق معترضین به کامیونداران می‌کردند شناسایی شدند که اقدامات قانونی و قضایی لازم در مورد آنها در حال اجرا است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 421812
  • فیلم / عاشقانه‌ای از نیکی کریمی با شعری از فروغ فرخزاد، صدایی که روح را مهمان ابرها می‌کند / در اتاقی که به اندازهء یک تنهاییست دل من به اندازهء یک عشقست

اخبار تاپ حوادث