مرگ غم انگیز زهرای 3 ساله به خاطر بستری نکردن در بیمارستان دولتی + عکس
حوادث رکنا: دختر بچهای که بهدلیل بیماری و به تشخیص پزشک باید در بیمارستان بستری میشد وقتی از سوی یکی از بیمارستانهای دولتی پذیرش نشد در کمتر از 24 ساعت جان باخت.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، ساعت 23 روز سهشنبه هفته گذشته زهرای 3 ساله حالش بد شد و با علائم بیحالی و تهوع شدید از سوی پدر و مادرش به یکی از بیمارستانهای دولتی تهران منتقل شد. پزشک Doctor معالج پس از معاینه و انجام آزمایشهای اولیه دستور بستری شدن کودک را صادر کرد اما زمانی که پدر زهرا به قسمت پذیرش مراجعه کرد آنها به بهانه اینکه تخت خالی در بیمارستان ندارند از بستری کردن وی خودداری کردند.
حبیبالله برقی پدر این کودک در تشریح این ماجرا گفت: از صبح روز سهشنبه حال زهرا خوب نبود و چند باری هم استفراغ کرد که در نهایت ساعت 11 شب او را به یکی از بیمارستانهای دولتی آوردیم. در ابتدا پزشک معالج عنوان کرد که مشکلی ندارد و باید استراحت کند اما با اصرار ما برایش آزمایش خون نوشت. پس از انجام آزمایش، پزشک عنوان کرد که یکی از شاخصههای خونی زهرا بسیار بالاست و باید هرچه زودتر بستری شود.
من هم بنا بر اظهارات پزشک به پذیرش بیمارستان مراجعه کردم و نسخه دکتر را نشان دادم که دستور بستری داده بود اما متصدی با قاطعیت گفت که تختی برای بستری شدن دخترم ندارند. حتی گفتم که خودم او را در بغلم نگه میدارم تا تخت خالی شود، اما اصرارهای من نه تنها نتیجهای نداشت بلکه متصدی پذیرش بیمارستان از پشت باجه بیرون آمد و با عصبانیت مرا به عقب هل داد و گفت پزشک تأکیدی بر اورژانسی بودن بیمار شما نداشته بنابراین جایی برای بستری کردن بیماران غیراورژانسی نداریم.
پدر زهرا در ادامه افزود: به ناچار دخترم را در آغوش گرفتم و از بیمارستان خارج شدم. در میانه راه دخترم دوباره حالش وخیمتر شد و پس از استفراغ، تشنج کرد و چون به بیمارستان دیگری نزدیک بودم زهرا را به آنجا بردم و در آن بیمارستان بلافاصله زهرا بستری شد و تا چند ساعتی هم در آن مرکز ماند. بعد از آن مسئولان بیمارستان به من گفتند چون زهرا کودک است باید به بیمارستان تخصصی کودکان منتقل شود و ما هم کار انتقال را انجام دادیم اما تقریباً ساعت 8 شب چهارشنبه بود که در کمال ناباوری در بیمارستان به ما گفتند بچه فوت کرده است.
از این خبر شوکه پریشان و سرگردان شده بودم زهرا تنها فرزند ما بود که به طور ناگهانی او را از دست دادیم. در آن لحظه مقصر مرگ دخترم را مسئولان بیمارستان اولی که به آن مراجعه کرده بودم میدانستم به همین خاطر به آنجا رفتم اما نتوانستم پزشک معالج دخترم را ببینم وقتی اعتراض کردم به من گفتند برو شکایت کن.این مرد جوان ادامه داد: دخترم را دفن کردیم و منتظر اعلام نتیجه پزشکی قانونی هستم.
در بیمارستان گفتند وجود آلودگی و عفونت در خون زهرا باعث فوتاش شده است. حالا هم شکایتی تنظیم کردهام تا پس از دریافت نظر پزشکی قانونی آن را پیگیری کنم. دختر 3 سالهام تازه صحبت کردن را یاد گرفته بود اما او را به خاطر سهلانگاری و بیتوجهی کسانی از دست دادم که باید ضامن سلامت مردم باشند.
-
فیلم گفتگو با زورگیران مسافرنمای خیابان های تهران / مرد مسافرکش : فشار تیزی چاقو زیر گلویم آنقدر زیاد بود که هر چی داشتم را به زورگیران دادم
خدا میدونه موضوع چی بوده هر وقت از رسانه ملی اعلام شد مردم باید باور کنند بعضی افراد چون می خواهند احساسات مردم را جریحه دار کنند از این مطالب زیاد می نویسند به این چیزها توجه نکنید باید صحت و سقم این مطالب روشن شود و اگر اشتباه و برای تشویش اذهان عمومی هست باید برخورد شود
با سلام،
خیلی بد شدیم ، خدا به ما زحم کند.
اینجا ایران برادر.دروغه مسلمانی هست.بی توجه ترین کشور به حقوق شهروندی در دنیا ایران.حالا ببین اگه مسولین بیمارستان محاکمه شدن. شاد بگن 200 هزار تومان جریمه
از صميم قلب به شما و خانواده شما تسليت عرض مي كنم ، كمبود امكانات واقعا بهانه ي مضحك و مسخره در جهت پذيرش نكردن بيمار است ، به جهنم كه تخت خالي نداشتند لااقل روي زمين مي گذاشتند و پذيرش مي كردند از سايت ركنا خواهشمندم كه پيگير اين مسائل باشند در اين مملكت كساني هستند كه در خواب خرگوشي به سر مي برند و هيچ ارزشي براي جان انسانها قائل نيستند
به قول وزیر محترم بهداشت خودتون رایی دادید و مدیریت همینه که هست...وزیر کلاهشونو بزارن بالاتر...