جنازه مادر 10 کودک 6 ماه در حمام خانه بود! +عکس

به گزارش گروه ترجمه رکنا، یک مرد آمریکایی به طرز وحشیانه ای دوست دختر خود را مورد تجاوز Rape قرار داد و سپس او را به قتل Murder رساند.

وی پس از این اقدام به مدت 6 ماه جنازه او را در خانه اش نگه داشت . جسد این خانم 35 ساله در حال فساد و در حمام خانه این مرد توسط پلیس Police پیدا شد. خانم جونز مادر 10 فرزند است او با ضربه یک جسم سنگین به جمجمه اش جان باخته است و گفته می شود علاوه بر آن به شدت مورد آزار جنسی قرار گرفته است.

جنازه او در بدترین شرایط ممکن و در حالی که صورتش کاملا از بین رفته بود توسط پلیس کشف شد.این مرد که گفته می شود از مشکلات روانی رنج می برد در پی شکایت های پی در پی خانواده مقتول توسط پلیس دستگیر شده است.

برادر مقتول بیش از 6 ماه پیش مفقود شدن او را به پلیس اطلاع داد اما پلیس هیچ تلاشی برای پیدا کردن او انجام نداده و حتی چند بار به منزل قاتل The Murderer سر زد اما هرگز به آن جا وارد نشد.

آن ها مفقود شدن این زن را یک مسئله جنایی ندانسته و با سهل انگاری پرونده وی را به تعویق می انداختند که این مسئله اکنون باعث خشم خانواده وی شده است.

خانواده مقتول معتقدند اقدامات نژادپرستانه پلیس در مورد سیاهان باعث شده است حقوق این خانواده نادیده گرفته شود . آن ها گفته اند قصد دارند از پلیس به مقامات قضایی شکایت کنند.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 401508
  • فیلم از 3 گل رابونای زیبای فوتبال

اخبار تاپ حوادث