شهادت3 بسیجی همزمان با بازی ایران و پرتغال + جزییات
حوادث رکنا: همزمان با بازی ایران و پرتغال اشرار مسلح به یکی از پاسگاههای مرزی در شهرستان میرجاوه حمله کرده و سه بسیجی را به شهادت رساندند.
به گزارش گروه جنایی رکنا، محمدهادی مرعشی معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این درگیری بامداد سهشنبه رخ داد که براثر شدت درگیری تاکنون سه نفر از بسیجیان منطقه به شهادت رسیدند و تعدادی مجروح شدند.
وی افزود: موضوع به طور جدی در دست پیگیری است.
قاچاقچیان و اشرار مسلح در زمان بازی ایران و اسپانیا نیز از دو منطقه زابل و زاهدان در شمال سیستان و بلوچستان قصد ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران را داشتند که با مرزبانان درگیر شدند.
در این درگیری دو مرزبان هنگ مرزی زابل شهید و دو نفر از اشرار به هلاکت رسیدند و یک تن و 100 کیلوگرم موادمخدر کشف شد.
-
آتشسوزی مخزن گاز مایع در شهرک صنعتی شمسآباد + فیلم
تاابدمدیون بسیجیان جان برکفیم
جقدربد ناراحت شدم
درودبر بسیجیان از جان گذشته
تنها راه خلاص شدن از درگیریها در بعضی مناطق مرزی ,تبعید افراد خانواده ایست که داعیه تجزیه طلبی دارند و اقدامات تروریستی یا تجزیه طلبانه کرده اند این تبعید باید تا ابد باشد و آنان حق اسکان در مناطق و استانهای فوق را نداشته باشند