پخت و پخش شیرینی به جای حبس در زندان
حوادث رکنا: قاضی دادگاهی در شهرستان شبستر حکم فرد متهم به حبس را به جای رفتن به زندان به پخت و پخش شیرینی در مراکز نگهداری معلولین و سالمندان تبدیل کرد.
به گزارش رکنا و به نقل از دادگستری آذربایجان شرقی، قاضی Judge دادگاهی در شهرستان شبستر حکم فرد متهم به حبس را به جای رفتن به زندان Prison به پخت و پخش شیرینی در مراکز نگهداری معلولین و سالمندان تبدیل کرد.
بر اساس این گزارش، قاضی و رییس شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهرستان شبستر حکم فردی را که در قنادی خود به صورت غیرمجاز از رنگهای مصنوعی استفاده میکرد، به ۱۰۰ روز زندان تعزیری محکوم کرد که در نهایت این حکم را به پخت و پخش شیرینی در مراکز توانبخشی تبدیل کرد.
طبق حکم نهایی مقرر شده است این متهم شیرینی فروش، هر ماه یکبار و تا یک سال زیر نظر اداره بهزیستی شهرستان نسبت به تهیه و پخش شیرینی در مراکز نگهداری معلولین و سالمندان اقدام نماید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
پشت پرده ذهن قاتل سریالی زنان؛ تحلیل روانشناختی مجید سالک پس از انتشار اعترافات 40 ساله + فیلم