حمله افراد مسلح به خانه یک مامور پلیس در زاهدان / 2 عضو خانه به شهادت رسیدند
حوادث رکنا: افراد مسلح ناشناس دوشنبه شب با ورود به منزل یکی از کارکنان انتظامی در زاهدان و تیراندازی به سمت اعضای خانواده وی 2 نفر را به شهادت رساندند.
به گزارش گروه جنایی رکنا، سرهنگ رضا عامری، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: افراد مسلح در لحظه ورود به این منزلواقع در خیابان دانشجوی زاهدان یک نفر را در دم به شهادت رسانده و 2 نفر دیگر را زخمی کرده و متواری شدند.
وی افزود: به دنبال این حادثه Incident مجروحان به بیمارستان منتقل شدند که با وجود تلاش پزشکان یکی از مجروحان به دلیل شدت جراحات وارده به شهادت رسید و شمار شهدای این حادثه را به 2 نفر رساند.
وی با بیان اینکه مجروح دیگر این حادثه در بیمارستان بستری و در حال مداوا است، گفت: ماموران انتظامی در حال پیگیری این حادثه و شناسایی ضاربان هستند.
-
برای نخستین بار پس از ۴۰ سال / فیلم اعترافات مجید سالک، قاتل سریالی زنان در رکنا / قسمت اول