اعدام 2 برادر که به طلافروشی گچساران حمله کرده بودند

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با اعلام این خبر گفت:حکم محکومیت دوبرادرجنایتکار در دیوانعالی کشور تأییده شده وآنها پیش از پایان سال اعدام execution خواهند شد.

این دو سارق ساعت پنج بعد از ظهر ششم شهریورامسال با حمله مسلحانه به یک طلافروشی در خیابان بلادیان گچساران، صاحب مغازه و دو فرزندش را هدف گلوله قرار دادند و پس از سرقت Stealing مقداری طلا با یک خودروی پژوی 405 فرار Escape کردند.

پسر کوچک صاحب طلافروشی در محل حادثه Incident کشته شد و پدرش هم پس از انتقال به بیمارستان جان باخت. اما پسر دیگر مرد طلافروش نجات یافت.

سرانجام نیمه آذر و با گذشت سه ماه از سرقت مسلحانه، دزدان جنایتکارشناسایی ودستگیرشدند.علاوه بر دو برادر 24 و 26 ساله، سه نفر دیگر نیز به‌عنوان خریدار طلاها در شیراز دستگیر شدند.

 هر دو برادر در دادگاه به اعدام محکوم شدند که سرانجام حکم آنها مورد تأیید دیوانعالی کشور قرار گرفت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 365322
  • فیلم/ مجید واشقانی برای اولین بار درباره رابطه اش با بهاره افشاری صحبت کرد / از ماجرای اختلافات شخصی تا فرار از ازدواج

اخبار تاپ حوادث