یکتا و غیاث دیدند چه بلای شومی بر سر مادرشان آمد + تصویر بازسازی صحنه

رییس دادگستری شهرستان ریگان از دستگیری قاتل The Murderer حادثه Incident تلخ شامگاه جمعه ۱۲ بهمن که منجر به قتل Murder مادری در جلوی چشمان فرزندان خردسال شش ماه و یک ساله و نیمه اش به نام‌های یکتا و غیاث شده بود، خبر داد.

امین سلطانی زرندی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: پس از کسب گزارشی مبنی بر وقوع یک فقره تیراندازی در یک منزل مسکونی در شهر ریگان بلافاصله مقام قضائی به همراه کاراگاهان پلیس Police آگاهی در محل حادثه حاضر می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه زن جوان در راه اعزام به بیمارستان بر اثر شدت خونریزی فوت می‌نماید، اعلام کرد: بلافاصله رسیدگی به این موضوع در دستور کار سیستم قضائی و پلیس قرار گرفت و پس از بررسی میدانی صحنه جرم، ۴ نفر از مظنونین اصلی حادثه دستگیر و تحقیقات تکمیلی در این رابطه آغاز گردید.

وی بیان کرد:پس از بازجویی‌های صورت گرفته صبح امروز یکی از مظنونان اصلی حادثه که فردی معتاد Addicted و متولد ۵۷ و برادر شوهر مقتول می‌باشد به قتل اعتراف کرد.

رییس دادگستری شهرستان ریگان اعلام کرد: قاتل پس از تهیه یک قبضه کلت کمری به ضرب دو گلوله به قتل عروس خانواده اقدام کرده است.

وی علت و انگیزه این حادثه دلخراش را اختلافات خانوادگی اعلام کرد و گفت: متاسفانه افراد تحت تاثیر احساسات و عواطف غیر منطقی دست به اقدامات غیرقابل جبرانی می‌زنند به نحوی که در این حادثه دو طفل از نعمت مادر محروم شدند و صدمات روحی غیرقابل جبرانی به آن‌ها وارد شده است که آینده آن‌ها را مطمئنا تحت تاثیر خواهد گذاشت.

این مقام قضائی گفت: ضرورت دارد افراد در دعاوی و اختلافات خانوادگی به مراجع قانونی مراجعه نمایند و در صورت نیاز به مشاوره به مراکز مشاوره خانواده و یا نهاد‌های فرهنگی و مذهبی مراجعه نمایند و از انجام اقدامات خودسرانه پرهیز نمایند.

شایان ذکر است دقایقی پیش با حضور رییس دادگستری شهرستان ریگان بازسازی صحنه قتل صورت پذیرفت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 354901
  • فیلم / شوخی پزشکیان درباره دمای اتاق مصاحبه/ من زابل خدمت کردم، پنکه هم نداشتم، دیگه چی میگی؟!

اخبار تاپ حوادث