سرهنگ علی پاکدل فرمانده انتظامی بجنورد گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر یک فقره گاز گرفتگی در شهرستان بجنورد، ماموران انتظامی و عوامل امدادی بلافاصله در محل حاضر شدند.

وی بیان داشت: متاسفانه در این حادثه Incident دو پسر بچه ۹ و ۱۲ ساله به دلیل گاز گرفتگی فوت و پدر و مادر خانواده نیز با توجه به وخامت حالشان به مرکز درمانی انتقال پیدا کردند.

این مقام انتظامی افزود: برابر اعلام عوامل انتظامی حاضر در صحنه، علت این حادثه عدم توجه به نکات ایمنی و مسدود شدن لوله هواکش بخاری بوده است.

سرهنگ پاکدل در پایان از شهروندان خواست با توجه به برودت هوا ضمن رعایت نکات ایمنی از وسایل گرمایشی استاندارد استفاده نمایند تا دیگر شاهد چنین حوادث Accidents ناگواری نباشیم. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 351334
  • پرونده رامک خودرو از پیش‌فروش تیوولی تا دادگاه / ۱۸۰۰ شاکی و اتهام انتقال میلیاردی اموال

اخبار تاپ حوادث