تبلیغات

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ احمد کرمی، رئیس پلیس آگاهی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقرهسرقت Stealing داخل خودرو در قم موضوع در دستور کار مأموران انتظامی استان قرار گرفت.
به گفته وی تحقیقات در این زمینه ادامه داشت تا اینکه متهم 27 ساله توسط مأموران کلانتری 30 قم شناسایی و دستگیر شد.
رئیس پلیس آگاهی استان قم افزود: در ادامه متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی استان در تحقیقات مأموران به 35فقره سرقت داخل خودرو در قم اعتراف کرد.
کرمی گفت: تاکنون تعدادی از مال باختگان شناسایی و تلاش برای شناسایی سایرآنان نیز ادامه دارد.
رئیس پلیس آگاهی استان قم در پایان با بیان این که اشیاء قیمتی، اسناد و مدارک اتومبیل و هویتی در داخل خودرو و در معرض دید برای سارقان وسوسه انگیز است از رانندگان خواست: از گذاشتن هر گونه وسیله داخل خودرو و در معرض دید خودداری کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 349673
  • فیلم/ اعتراف تلخ آقا رشید؛ سال هاست با افسردگی زندگی می کنم و دارو می خورم

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات