قاسمی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی با اشاره به خودکشی یکی ازمتهمان در بازداشتگاه کلانتری 12 اراک گفت: این فرد چندین سابقه کیفری و سابقه حمل مواد مخدر Drugs و خودزنی را در پرونده خود داشته است.

وی ادامه داد: آثار خودزنی بر روی جسد این فرد محرز است؛ از طرفی فیلمی از لحظه خودکشی وی نیز موجود می باشد، بنابراین با توجه به شواهد و قرائن موجود مرگ این فرد بر اثر خودکشی در کلانتری تایید شده است.

دادستان اراک در پایان خاطرنشان کرد: بلافاصله پس از گزارش موضوع، بازپرس سر صحنه حاضر و ادله را بررسی کرده است، در عین حال پرونده نیز برای پزشکی قانونی ارسال شده و در حال انجام تحقیقات است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

منبع:میزان

پایان خبر / رکنا / کدخبر 345631
  • بازخوانی پرونده «خفاش شب» در رکنا/ ناگفته های یکی از هولناک ترین پرونده های جنایی ایران منتشر می شود

اخبار تاپ حوادث