کشف 118 کیلوگرم هروئین در گرمسار
حوادث رکنا: رئیس پلیس استان سمنان از توقیف یک دستگاه تریلی اسکانیا و کشف 118 کیلو موادمخدر از نوع هروئین در گرمسار خبر داد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سردار روح الامین قاسمی، رئیس پلیس استان سمنان اظهار داشت: در پی دریافت گزارشی از پلیس مبارزه بامواد مخدر Drugs استان خراسان رضوی مبنی بر فعالیت یک باند قاچاق Contraband و انتقال یک محموله موادمخدر از محور مواصلاتی استان، بلافاصله اقدامات امنیتی پلیس در همین خصوص آغاز شد.
وی افزود: پلیس با بهره گیری از توان اطلاعاتی و استفاده از ظرفیت های موجود، مسیر حرکت و خودرو مورد نظر را که یک دستگاه تریلی با بار ماهی بود، شناسایی کردند.
سردار قاسمی به هوشیاری و هماهنگی نیروهای پلیس در عملیات کشف و دستگیری متهم این محموله اشاره کرد و گفت: ماموران در یک اقدام غافلگیرانه خودرو مذکور را در شهرک صنعتی گرمسار توقیف و برای بازرسی به یگان انتظامی منتقل کردند.
این مقام انتظامی گفت: ماموران در بازرسی از این خودرو، مقدار 118 کیلو موادمخدر از نوع هروئین که به طرز ماهرانه ای جاساز شده بود را کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان در پایان با بیان اینکه این محموله از استان های جنوبی به مقصد پایتخت بارگیری شده بود، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم خلاصه بازی خاطره انگیز گالاتاسرای 3-2 رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا