سرهنگ " غلام شهرکی " در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی قتل Murder مسلحانه فردی 88 ساله در سال 1388 و متواری شدن قاتل The Murderer از محل وقوع جرم، دستگیری قاتل به صورت ویژه در دستور کار کاراگاهان پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود : با تحقیقات و بررسی های انجام شده و اشراف اطلاعاتی کاراگاهان پلیس، مخفیگاه قاتل که فردی 37 ساله بوده و چندین سال در کوه های اطراف کهیر زندگی می کرد را به صورت دقیق شناسایی و در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه قاتل را دستگیر و به فرار Escape 8 ساله وی پایان دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان کنارک با اشاره به اینکه علت قتل نزاع و درگیری بوده است ، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی گردید. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 324296
  • فیلم حماسه پزشکان انسان دوست ایرانی در سفرهای مهربانی به مناطق محروم / مثل مردم با مردم برای مردم

اخبار تاپ حوادث