به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سرهنگ "ستار خسروی" رییس پلیس Police آگاهی اصفهان گفت: در پی دریافت شکایات مردمی مبنی بر سرقت Stealing از منازل درغرب شهر اصفهان رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان با تحقیقات پلیسی سارق را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی در یک عملیات غافلگیرانه در حالیکه قصد فرار Escape به سمت یکی از استان های همجوار را داشت دستگیر کردند.
این مقام انتظامی بیان داشت : متهم در بازجوئی های پلیس به سرقت سه میلیارد ریال اموال از منازل شهروندان در غرب شهر اصفهان اعتراف کرد.
خسروی ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه سارق اموال مسروقه بسیار زیادی شامل: طلا، نقره، ال سی دی، لپ تاپ، دوربین عکاسی، پرینتر، اسکنر، ساعت، لوازم برقی، اسناد و مدارک ودیگر لوازم منزل کشف شد.
سرهنگ خسروی با اشاره به تشکیل پرونده و تحویل متهم به مراجع قضائی خاطر نشان کرد : تعداد زیادی از مالباختگان و اموال آنها شناسایی شده که اموال پس از طی مراحل قانونی به مالکانشان بازگردانده می شود . 
رئیس پلیس آگاهی استان در پایان به همشهریان توصیه کرد: از نگهداری وجه نقد و طلاجات و اموال با ارزش در منزل خودداری کنید. در هنگام خروج از منزل اگر با خودرویی که سرنشینان آن مشکوک هستند مواجه شدید شماره خودرو را یادداشت کنید. در اوایل شب به تردد افراد غریبه در آپارتمان ها حساس باشید و موارد مشکوک را به 110 اطلاع دهید. درب ساختمان یا مجتمع های مسکونی را به قفل های ضد سرقت مجهز کنید. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 317312
  • فیلم / لیلا اوتادی :خواننده حرفه ای آواز هستم ! / سبک هایده و معین را دنبال می کنم !