به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، مجید سلیمی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج از کشف 820کیلو گرم مواد مخدر Drugs از نوع تریاک در سه عملیات جداگانه طی چند روز گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت: در این رابطه دو متهم دستگیر شده اند.
سلیمی اظهار داشت: دستگاه قضایی با سرعت و قاطعیت به پرونده‎های کلان قاچاق Contraband مواد مخدر رسیدگی خواهد کرد و با مجرمین برخورد قاطع قضایی می شود.
این مقام قضایی اعلام کرد:در مجموع عملیات های انجام شده طی چند روز گذشته که بعضا به صورت مسلحانه بوده است، دو دستگاه خوردو توقیف و همچنین یک منزلمسکونی پلمب و دو قبضه اسلحه جنگی از نوع کلاشینکف به همراه 170 فشنگ جنگی کشف و ضبط گردیده است.
وی با بیان اینکه مبارزه با سوداگران مرگ از اولویت های این دادستانی است، گفت: قاچاقچیان قصد عبور این محموله های مواد مخدر را از راه های مواصلاتی استان کرمان به سمت سایر استان های کشور را داشتند که با هوشیاری پلیس Police و دستگاه قضائی موفق به اجرای نقشه شوم خود نشده اند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 314886
  • نگاهی به خانه منحصربفرد نیلوفر شهیدی با چیدمان نخل زینتی، شمعدان های پایه بلند، مبلمان مدرن کج و معوج، و فرش دستبافت ایرانی دیوار های سه بعدی / نمایشی از شکوه و اصالت ایران

اخبار تاپ حوادث