حمله با چاقو به مرد مواد فروش در پارک رضوان
رکنا: درگیری بامدادی در جنوب تهران مرد مواد فروش سابقه دار را راهی بیمارستان کرد.
به گزارش گروه جنایی رکنا، ساعت 2 بامداد دوشنبه 20 شهریور ماه امسال صدای درگیری در پارک رضوان خیابان کمیل سکوت شبانه را شکست و همین کافی بود تا ماجرای درگیری به ماموران گزارش شود.
بدین ترتیب تیمی از ماموران پای در محل گذاشتند و با مرد 40 ساله ای که هدف ضربات چاقو قرار گرفته بود روبرو شدند و خیلی زود این مرد به بیمارستان منتقل شد.
ماموران در ادامه تحقیقات پی بردند که این مرد یکی از مجرمان سابقه دار است که بارها به خاطر سرقت Stealing به زندان Prison رفته و به تازگی در پارک رضوان اقدام به فروش مواد مخدر Drugsمی کند.
ماموران در گام بعدی پی بردند ساعت 2 بامداد 3 مرد سوار بر موتور وارد پارک شده و پس از روبرو شدن با سعید، درگیری بین آنها بالا گرفته و پس از زخمی شدن سعید متهمان پا به فرار Escapeگذاشتند.
بنا به این گزارش، تجسس ها برای دستگیری عاملان این درگیری خونین در دستور کار ماموران پلیس Police آگاهی تهران قرار دارد و احتمال می رود این نزاع خونین به خاطر اختلاف بر سر خرید و فروش مواد مخدر صورت گرفته است. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
دکتر مریم سامانی روانشناس بالینی: مجید سالک برای قتل هایش داستان می ساخت؛ او یک «سایکوپات» بود، نه فقط یک سادیست