زندگی سخت مسعود 21 ساله درخانه زن شیطان صفت !

او جلوی فامیل هم مرا سکه یک پول می‌کرد و هروقت دایی یا عمویم مرا می‌دیدند، قصد داشتند به سفارش پدرم نصیحتم کنند.
از این رفتارها عذاب می‌کشیدم و سعی می‌کردم زیاد در جمع فامیل حاضر نشوم.
مشکل من با خانواده‌ام از حدود یک سال قبل جدی شد. یک‌روز پدرم از مغازه به خانه برگشت و درحالی‌‌که خیلی خوش‌حال بود، صورتم را بوسید. از این رفتار تعجب کردم. او در جمع خانواده گفت: یک زن درست‌ و حسابی و اسم‌ و رسم‌ دار برای مسعود پیدا کرده‌ام. با شنیدن این حرف، گوش‌هایم تیز شد.
پدرم با آب‌ و تاب تعریف کرد، بله دختر 18 ساله یکی از دوستانش را که وضع مالی خوبی دارد، بله را به‌ طور‌ زبانی گرفته و باید هرچه‌ زودتر خواستگاری برویم.
در حالی که 21 سالم بود، پیشنهاد خانواده‌ام را پذیرفتم.

به خواستگاری رفتیم؛ اما من و این دختر خانم در جلسه خواستگاری به توافق نرسیدیم. چون او از تیپ‌ و قیافه‌ام خوشش نیامده بود و من از حرکات و رفتارش؛ حتی همان چند‌ دقیقه‌ای که می‌خواستیم با هم حرف بزنیم، سرش توی گوشی‌ تلفنش بود و... .
جواب رد من به این پیشنهاد، آتشی بود که اعصاب پدرم را سوزاند و از خانه بیرونم کرد.

من هم که نمی‌خواستم کم بیاورم، به خانه مجردی دوستم رفتم و همین عاملی بود تا معتاد شوم. حدود یازده ماه است معتادم و شیشه، سلامتی‌ام را نابود کرده است. خسته‌ام. دیروز در خانه زنی معتاد دستگیر شدم و... برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 193328
  • رونمایی از پوستر و تیزر «استخوان سوز» سریال جدید فیلم‌ نت