سرقت عجیب ساعت گرانقیمت هوادار فرانسه

یک مرد ناشناس ساعت گرانقیمت یک هوادار تیم ملی فوتبال فرانسه را پس از نزدیک‌شدن به او در زمان به ثمر رسیدن گل این تیم برابر کرواسی در ورزشگاه لوژنیکی مسکو سرقت Stealing کرد.

این هوادار تیم ملی فوتبال فرانسه درباره این حادثه Incident می‌گوید: پس از به ثمر رسیدن یکی از گل‌های تیم ملی فرانسه در ورزشگاه لوژنیکی مسکو یک مرد ناشناس به سمت من آمد و دستم را با قدرت فشرد. پس از دقایقی متوجه شدم ساعتم در دست نیست و به سرقت رفته است.

ساعت گران‌قیمت سوئیسی این هوادار تیم ملی فوتبال فرانسه 12 هزار یورو ارزش داشت. پلیس Police مسکو در حال بررسی این پرونده است.

با وجود پایان یافتن جام جهانی 2018 روسیه بازتاب‌های آن همچنان در گوشه‌وکنار جهان ادامه دارد.

در این میان انتخاب لوکا مودریچ، هافبک 32 ساله تیم ملی فوتبال کرواسی به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی 2018 روسیه باعث شد تا یک خانواده پرویی پس از به دنیا آمدن فرزند پسرشان نام لوکا مودریچ را روی او بگذارند. این خانواده پرویی تحت تاثیر بازی‌های لوکا مودریچ در جام جهانی 2018 روسیه قرار گرفتند و این مسئله در نامگذاری فرزند جدیدشان تاثیرگذار بود.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 398739
  • فیلم/ پرویز برومند از شب تلخ مقابل کره جنوبی گفت؛ «اگر علی دایی آن کار را نمی کرد بهترین گلر آسیا می‌شدم»

اخبار تاپ حوادث