استقلال و نیاز به یک وینگر چپ کلاسیک (آنالیز)

استقلال Esteghlal در بازی شب گذشته حدود 50 درصد از حملاتش را از سمت راست طرحی کرد، جایی که وریا غفوری به عنوان مدافع راست به حملات اضافه می شد و البته در دقایق پایانی امید ابراهیمی به این سمت راست اضافه شد که گل دقیقه 87 آبی ها از همین سمت زده شد.
اما از طرف دیگر سمت چپ استقلال تنها 30 درصد از بار حملات را به دوش کشید، جایی که امید نورافکن به عنوان مدافع چپ خیلی کم در حملات شرکت کرد و داریوش شجاعیان هم هرگز یک وینگر چپ کلاسیک نیست که بتواند برای مهاجمان تیمش از آن سمت موقعیت سازی کند.
با این شرایط به نظر استقلال نیاز به یک وینگر چپ تخصصی دارد که به نظر با رسیدن محسن کریمی به مرز آمادگی این تیم می تواند برای بازی با الهلال این مشکل خود را تا حد زیادی حل کند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 357675
  • فیلم / ترلان پروانه محبوبه بامداد خمار: همه ازم میپرسن آرایش کردی؟ موهات فره یا فر کردی ؟/ خدا منو آرایش کرده