بدشانسی مرفاوی و پیوس در شروع فصل؛ آغاز سخت دو چهره فوتبال

بدشانسی مرفاوی و پیوس در شروع فصل

در چهار مسابقه باقی مانده از هفته نخست لیگ دسته اول، نفت مسجدسلیمان و سایپا برابر حریفان خود به پیروزی رسیدند و در جایگاه اول و دوم جدول قرار گرفتند. دو دیدار دیگر این هفته نیز بدون رد و بدل شدن گل به پایان رسید.

توقف بعثت کرمانشاه و نفت و گاز گچساران

نخستین مسابقه روز از ساعت ۱۷ میان بعثت کرمانشاه و نفت و گاز گچساران آغاز شد. دو تیم تحت هدایت محمد میرترابی و صمد مرفاوی، به دلیل آماده نبودن کامل بازیکنان از نظر بدنی، نمایش چندان پرکیفیتی ارائه نکردند؛ با این حال هر دو تیم یک موقعیت جدی برای رسیدن به گل و کسب پیروزی داشتند.

2537936

در نیمه نخست، بازیکنان نفت و گاز گچساران تا آستانه باز کردن دروازه میزبان پیش رفتند و ضربه آنها به تیر دروازه بعثت برخورد کرد. در نیمه دوم نیز مهاجم تیم کرمانشاهی موقعیت مناسبی به دست آورد، اما مدافع نفت و گاز با واکنشی تماشایی توپ را از روی خط دروازه دور کرد تا این مسابقه با تساوی بدون گل

مس رفسنجان و هوادار بدون گل

دیدار مس رفسنجان و هوادار نیز نتیجه ای مشابه داشت و با تساوی بدون گل پایان یافت. فرشاد پیوس در این مسابقه به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالات، نتوانست از بازیکنان تازه وارد تیمش استفاده کند. با وجود این محدودیت، مس رفسنجان عملکرد قابل قبولی داشت و سه بار تا مرز گلزنی پیش رفت.

هوادار نیز فرصت هایی برای گلزنی ایجاد کرد، اما بی دقتی بازیکنان تیم طهماسبی

بر اساس برنامه هفته دوم، هوادار در خانه پذیرای بعثت کرمانشاه است و مس رفسنجان در تبریز مقابل کاراگستر قرار می گیرد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1250007
  • دستگیری سارق کیف قاپ دختر جوان در اسلامشهر + فیلم